HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  
Share | 
 

 "No post mode specified"

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Ol'Dawg

avatar

Age : 71
Location : Northeast Georgia
Registration date : 2008-01-03

PostSubject: "No post mode specified"   Fri Feb 26, 2010 1:42 pm

Lately when I post a reply or make a new post and hit the send button, I receive an error message "No post mode specified". When I return to the posting page, the message has disappeared and have to retype as I've done with this one. Is this a server/forum program error or due to Firefox 3.6?

Thanks in advance,
Jim
Back to top Go down
View user profile
jhuggett
BoB's Pioneer & Founding Father
avatar

Age : 45
Location : Olympia, WA
Registration date : 2007-12-09

PostSubject: Re: "No post mode specified"   Fri Feb 26, 2010 2:15 pm

I haven't been having any problems or had anyone report anything to me. I'm running FF 3.5.8.

Maybe clearing the browser cache?

_________________
Jason

"Freedom, Security, Convenience: Choose Two"
"For me, I will take freedom over security and I will take security over convenience." ~ Dan Geer
Back to top Go down
View user profile http://www.brothersofbriar.com
 
"No post mode specified"
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» "Post a comment" Script - very important!
» We get "Your session has expired" error when moving a topic
» How to Enlarge Width "last post" on forumotion
» How to change text color of "last post" " post" at header?
» "Dropping A Wet Deuce"...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Brothers of Briar :: Community :: Community In Action-
Jump to: